Bestuur Brunel stapt een voor een op

Brunel International verliest per 1 januarie 2001 de financiele topman Herman Koning (37) als lid van de Raad van Bestuur.

Begin november kondigde bestuurslid Tom Touber (36) ook al zijn vertrek aan bij Brunel. Brunel ontkent dat er enig verband te vinden is tussen deze gevallen.
Herman Koning was drie jaar werkzaam bij Brunel. Het afgelopen jaar was hij lid van de hoofddirectie en was hij verantwoordelijk voor de financien. Koning heeft zelf besloten om weg te gaan vanwege persoonlijke redenen.
Touber kondige afgelopen november al aan Brunel per 1 januari aanstaande te verlaten. Hij is verantwoordelijk voor onder meer de e-busineess unit en business consultancy-tak in Nederland. Touber vertrekt bij Brunel vanwege een `behoefte aan iets anders'.
Arie van Barneveld blijft zo als enige over in de raad van bestuur. Zelf is hij pas korte tijd bestuursvoorzitter. Begin september verving hij Parsser (51), die de firma ook al om persoonlijke redenen verliet.
Barneveld benadrukt dat er geen verband is tussen het vertrek van Koning en de herstructurering binnen het bedrijf noch de tegenvallende bedrijfsresultaten van het afgelopen jaar. Barneveld meldt dat er al gesprekken worden gevoerd met uitstekende nieuwe kandidaten die waarschijnlijk in januari zullen aantreden.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-12-28T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.