KPN Telecom en SAP samen in asp-diensten

KPN en het van huis uit Duitse softwarebedrijf SAP bundelen hun krachten voor het ontwikkelen van asp-diensten (application server provider).

De samenwerking richt zich in eerste instantie op Nederlandse zakelijke markt. KPN gaat complete geautomatiseerde suites ontwikkelen op basis van Mysap.com voor met name middelgrote ondernemingen. Een dergelijke suite kan bijvoorbeeld bestaan uit Mysap.com componenten voor de financiële administratie, logistiek, crm (customer relationship management) of e-handel. De diensten worden vervolgens door de asp KPN ESN (Enterprise Solutions Nederland) aangeboden.
De marktsegmenten waarop KPN en SAP zich in eerste instantie zullen richten zijn onder meer de bouw, de chemie en de professionele dienstverlening. De beide ondernemingen denken met de ontwikkeling van de suites tegemoet te komen aan de behoefte binnen bedrijven aan pasklare, branche-georiënteerde oplossingen.
Daarnaast bieden de programma's volgens beide partijen een verlaging van de automatiseringskosten, een snelle inzetbaarheid, een volledige integratie met e-hanelsprojecten en een verlaging van de automatiseringsdruk binnen ondernemingen.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2000-07-21T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.