Webmethods geeft voorkeur aan BroadVision

Webmethods geeft de voorkeur aan BroadVision in plaats van Vignette voor de levering van crm-software voor zijn internetsite.

De leverancier van B2B integratiesoftware gaat zijn Vignette internetsite platform vervangen door Broadvision's Info-exchange portaal, om zowel de internetsite als het nieuwe extranet voor partners en klanten te kunnen runnen.
De reden waarom Webmethods afziet van verdere samenwerking met Vignette en in zee gaat met BroadVision, heeft vooral te maken met de open standaarden die de laatste ondersteunt. Daarbij gaat het onder meer om Xsl en Xml voorcontent en Corba, Com en Javascript voor uitbreidingen.
Volgens een Vignette-woordvoerder heeft de scheiding met Webmethods echter niets te maken met de technologische 'tekortkomingen' van het product, maar alles met de recente overname van Vignette van Ondisplay, de directe rivaal van Webmethods. Vignette legde voor deze deal 1,7 miljard dollar op tafel. Webmethods maakte overigens gebruik van een 'oude' versie van Vignette die nog niet ingericht was voor J2ee en Xml. Pas vanaf vorige maand lanceerde Vignette zijn java- en Xml-versies.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-11T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.