Siemens lacht Motorola en Nokia uit

Terwijl Motorola en Nokia doemdenken over de verkoop van mobiele telefoons, kijkt Siemens met pretoogjes naar zijn verkoopcijfers.

Volgens de eerste twee is de groei eruit, maar Siemens is in twee jaar op de wereldranglijst van best verkopende bedrijven gestegen van de achtste naar de vierde plaats.
De Duitsers noemen het onzin dat de groei eruit zou zijn. "In september vorig jaar hebben we twee keer zoveel mobieltjes verkocht als in het jaar daarvoor", zegt Günther Lamprecht, directeur van de afdeling mobiele telefonie bij Siemens. Hij vindt het, zeker in Europa, veel te vroeg om van marktverzadiging te reppen.
"De komende twee tot drie jaar stijgt de markt met 25 tot 30 procent en we hopen sneller dan de markt te kunnen blijven groeien."
Siemens komt 31 januari met de cijfers en verwacht dan te kunnen vertellen dat het laatste kwartaal van vorig jaar een verdubbeling laat zien van de cijfers uit het eerste kwartaal van 2000.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-19T00:00:00.000Z Dirk Ringenoldus


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.