Unit 4 heet voortaan Unit 4 Agresso

ICT-bedrijf Unit 4 heeft dinsdag tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering het groene licht gekregen voor de overname van de Noorse branchegenoot Agresso.

Bij de fusie inbegrepen is een twee-voor-een aandelensplitsing. als gevolg van de fusie met Agresso ASA gaat het bedrijf voortaan als Unit 4 Agresso door het leven. Het bestuur van de Oslo Stock Exchange heeft ingestemd met de verwijdering van de notering van aandelen Agresso ASA. Naar verwachting is 29 januari de laatste dag dat Agresso aan de Noorse beurs staat genoteerd.
De overname is niet zonder slag of stoot gegaan. De twee bedrijven waren het redelijk snel eens, maar de toestemming van de Noorse autoriteiten liet aanzienlijk langer op zich wachten dan verwacht. Ook maakten de Agresso-aandeelhouders weinig haast met het aanbieden van hun aandelen, waardoor Unit 4 zich gedwongen zag het bod op Agresso te verlengen.
Unit 4 Agresso NV zal haar resultaten en jaarcijfers over 2000 op 27 maart voorbeurs bekend maken. In de cijfers zal Agresso mee worden geconsolideerd vanaf november 2000, toen Unit 4 voldoende aandelen had bemachtigd om over te gaan tot overname. Op deze datum komt ook het jaarverslag uit.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-25T00:00:00.000Z Tonneke Vuurmans
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.