E Cube wordt zelfstandige Adcore-vestiging

Adcore heeft het Nijmeegse internetbedrijf E Cube overgenomen. De dertien personeelsleden van E Cube blijven gevestigd in Nijmegen en gaan een zelfstandige Adcore vestiging vormen.

De voormalige eigenaren van E Cube blijven binnen de nieuwe Adcore vestiging actief als business consultant en system development manager. Volgens Adcore's managing director Stefanie Lion is de overname 'vooral interessant vanwege de gespecialiseerde kennis die aanwezig is bij de medewerkers.'
Met de overname van E Cube wordt de dienstverlening van Adcore vooral op technisch gebied uitgebreid. E Cube is gespecialiseerd in e-business oplossingen, koppelingen tussen webapplicaties enback-office systemen. Gezamenlijk met Adcore heeft E Cube in het verleden al meerdere e-business applicaties ontwikkeld.
E Cube is opgericht als Procompnet in 1997 en heeft zich sindsdien toegelegd op het ontwikkelen en implementeren van internet en e-business applicaties. Tot de opdrachtgevers van E Cube behoren onder andere Bibit, Canon, Ingram Micro, KPN, Score, Sigaarlijn, Unilever en Van Dale.
Adcore - Digital Business Creators is een van de grootste Europese internet consultants en staat genoteerd aan de beurs van Stockholm. Adcore is momenteel actief in dertien landen en telt zo'n 1900 medewerkers. Adcore werkt in Nederland onder andere voor: Ahold, Canon, ING groep, Lucent Technologies, McDonalds, Praxis, Rabobank, Unilever en Vedior.
Over de financiële details van de overname hebben beide partijen gisteren geen mededelingen gedaan.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-07T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.