Altitude voltooit investeringsronde

Altitude Software, leverancier van oplossingen voor Unified Customer Interaction (UCI), heeft opnieuw 31,6 miljoen euro (70 miljoen gulden) 'opgehaald'.

Tot de nieuwe investeerders behoren de Portugese bedrijven Sonae.com, PME Capital en Grupo Salvador Caetano. Portugal is de bakermat van Altitude, opgericht in 1995.
"Ons softwarepakket uCI 2000 wordt door Amerikaanse en Europese eCRM-specialisten beschouwd als avant garde. Vandaar dat we onze technologische voorsprong willen benutten om onze positie op de wereldmarkt te versterken," zegt Emmanuel Grimaud, cfo van Altitude. "Gezien de zeer vluchtige aandelenmarkt geven we er de voorkeur aan ons te wenden tot investeerders die ons begeleiden en zeer veel vertrouwen hebben in de ontwikkeling van het bedrijf. We hebben het bedrijf altijd geleid met winstgevendheid voor ogen en de nieuwe marktomstandigheden bewijzen dat we daarin correct zijn geweest."
Altitude Software is de een leverancier van complete, op software gebaseerde oplossingen voor Unified Customer Interaction (uCI), die zelfservice en menselijke assistentie via de verschillende media (web, fax, e-mail) onder één noemer brengen. Altitude verzorgt voor 350 bedrijven hun eCRM (e-Customer Relationship Management).
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-03-09T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.