Triple P tevreden over eerste kwartaal

Het operationele resultaat van Triple P in het eerste kwartaal van 2001 is aanzienlijk verbeterd ten opzichte van het eerste kwartaal van 2000.

Dat stelt de ict-dienstverlener bij de presentatie van de eerste cijfers van 2001.
De netto omzet daalde licht met een procent van 28,7 miljoen euro naar 28,4 miljoen euro, voornamelijk door de verkoop van het Independent Training Center (ITC) en de software call center business in de Verenigde Staten. Gecorrigeerd voor deze activiteiten steeg de netto omzet met 1,5 procent.
De brutowinst steeg met 32 procent naar 1,3 miljoen euro, de nettowinst steeg tot een miljoen euro als gevolg van significant lagere operationele kosten in de Software & Systems Integration divisie en lagere netto rente kosten. Op grond van de cijfers in het eerste kwartaal denkt Triple P dit jaar beter te draaien dan in 2000.
Triple P is leverancier van Informatie en Communicatie Technologie diensten en infrastructuren in de mid- en grootzakelijke markt in Nederland en België. In
2000 behaalde de onderneming met 573 werknemers een omzet van 129,2 miljoen euro. In Nederland heeft het bedrijf drie divisies: Systems & Networks, Services en Software & Systems Integration. De Belgische dochtermaatschappij houdt zich bezig met beheerdiensten en software en systeem integratie.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-05-09T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.