PinkRoccade goed van start in 2001

Automatiseerder PinkRoccade heeft het eerste kwartaal van 2001 goed gedraaid. De omzet steeg vergeleken vorig jaar met ruim 31 procent tot 197,1 miljoen euro, de nettowinst steeg met ruim een kwart tot 10,4 miljoen euro.

outsourcing-overeenkomsten, waaronder de verwerving van het computercentrum CCW en een overeenkomst voor systeembeheer met Aegon Particulieren. Daarnaast stond in het eerste kwartaal de integratie van TAS Groep hoog op de agenda. Alle bedrijfsonderdelen zijn inmiddels ondergebracht binnen de PinkRoccade organisatie. Het integratieproces zal in juli 2001 zijn afgerond.
PinkRoccade bereikte in het eerste kwartaal tevens overeenstemming met de aandeelhouders van Computer Centrum Waterbedrijven (CCW) in Zwolle over deoutsourcing van het computercentrum, dat voornamelijk werkt voor waterschappen en waterleidingbedrijven. CCW telt 150 medewerkers en heeft een jaarlijkse omzet van ongeveer achtien miljoen euro. Het bedrijf wordt als een aparte business unit ondergebracht bij PinkRoccade Civility. In Groot-Brittannië werd met IT-dienstverlener ECsoft ltd. een contract gesloten over deoutsourcing van zijn IT-management en support diensten. De orderwaarde van het contract is negen miljoen pond (32 miljoen gulden). De 120 medewerkers van het bedrijf komen allen in dienst van PinkRoccade.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-05-11T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.