Nedgraphics geeft onderhands aandelen uit

NedGraphics Holding versterkt haar eigen vermogen door een onderhandse emissie van 9,5 procent van het geplaatste aandelenkapitaal tegen een prijs van 6,75 euro.

Het exacte aantal aandelen zal op 18 juni bekend worden gemaakt.
De emissie vindt plaats direct na de reeds aangekondigde buitengewone aandeelhoudersvergadering, omdat de exacte voorwaarden van de emissie het groene licht moeten krijgen van de Raad van Commissarissen. Op dit moment beschikt NedGraphics niet over een Raad van Commissarissen, omdat de vorige commissarissen zich op 14 mei hebben teruggetrokken. De aandeelhouders wordt nu voorgesteld om Mathijsen en Van den End tot commissaris te benoemen, die dan meteen hun fiat kunnen geven aan de emissie.
NedGraphics Holding is sinds 3 april 1998 genoteerd aan de Euronext Amsterdam en is actief vanuit vestigingen in Nederland, Italië, Groot-Brittannië, de VS, Frankrijk, België, Hong Kong, Duitsland, Zwitserland, Roemenië, Brazilië en Turkije. In 2000 realiseerde NedGraphics een omzet van 26 miljoen euro en behaalde daarbij een winst van 1,5 miljoen euro. NedGraphics is leverancier van geïntegreerde ict-oplossingen voor de textiel- en kledingindustrie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-08T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.