Unit 4 Agresso: totale omzetgroei 75 procent

Unit 4 Agresso verwacht dit jaar dankzij overnamens een totale omzetsgroei van 215 miljoen euro. Dit is 75 procent meer dan vorig jaar.

Het softwarebedrijf gaat verder uit van een autonome omzetgroei van tussen de 20 en 25 procent ten opzichte van 2000. Ook de winst zal toenemen tot 24,4 miljoen euro, verwacht de directie.
Volgens het concern is inmiddels duidelijk dat de integratie met het Noorse Agresso voorspoedig is verlopen. Op basis van deorder intake van de laatste maanden ziet Unit 4 Agresso een duidelijke verbetering van de middenmarkt op het gebied van enterprise business software.
Sinds kort is Unit 4 Agresso in de Benelux actief in het segment professional services. In België werd een contract gesloten met Eurest, onderdeel van 's werelds grootste voedingsservicebedrijf Compass Groep. De reisverzekeringenspecialist Elvia Nederland, inclusief de Eurocross alarmcentrale, heeft een contract getekend voor circa honderd werkplekken. BSA schadeverzekering heeft inmiddels ook gekozen voor Unit 4 . 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-22T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.