SNT draait quitte in eerste halfjaar

Telecomdienstverlener SNT heeft ondanks een groei van de omzet van 36 procent ten opzichte van vorig jaar in het eerste helft van 2001 netto geen gulden verdiend.

Drie procent is autonome groei, de resterende 33 procent komt uit acquisities, zo maakte SNT gisteren bekend. De definitieve halfjaarcijfers komen op 12 september.
Voor heel 2001 rekent SNT op een omzet van tussen 165 en 175 miljoen euro, mede door recent afgesloten grote contracten. Daarnaast verwacht het bedrijf dit jaar een brutowinst van 9 tot 10 procent te behalen. Over de verwachte netto-winst laat het bedrijf zich niet uit. Volgens het Zoetermeerse bedrijf voert het momenteel onderhandelingen 'die binnen afzienbare tijd kunnen resulteren in een aanzienlijke strategische uitbreiding van de activiteiten'.
Voor de tweede helft van 2001 verwacht SNT Group een omzet te realiseren van 105-115 miljoen euro, waarmee voor het hele jaar de autonome groei op 25 procent uitkomt. Onlangs gesloten contracten met onder meer ASR-bank, Digitenne, E-Plus, Fortis, Postbank, Renault, Telfort, en Telia Mobile vormen een 'solide basis' voor deze versnelling van de autonome groei, aldus het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-07-06T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.