Autodesk lijft Buzzsaw volledig in

Autodesk, softwareleverancier voor technische ontwerpen, neemt Buzzsaw.com over dat is gespecialiseerd in online samenwerkings-applicaties.

Autodesk had al een belang van veertig procent in Buzzsaw, maar heeft nu ook de resterende zestig procent van de aandelen voor een bedrag van vijftien miljoen dollar gekocht.
De strategische relatie tussen Autodesk en Buzzsaw heeft in het verleden al geresulteerd in technieken en diensten die productiecapaciteit entools dusdanig samenbrengen dat er tijd en bouwkosten kunnen worden bespaard. De Buzzsaw ProjectPoint-aplicatie voor online samenwerking en de Plans & Specs apllicatie voor online afdrukbeheer, zijn inmiddels al geïntegreerd in de ontwerpsoftware AutoCad en Architectural Desktop van Autodesk.
Op dit moment maken 125 duizend professionals uit de bouwwereld gebruik van de online dienst van Buzzsaw.com voor in totaal 35 duizend projecten. Wereldwijd maken vier miljoen gebruikers uit diverse technische sectoren gebruik van de Autodesk-softweare.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-07-12T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.