Managed hosting door True

Autodesk lijft Buzzsaw volledig in

 

Autodesk, softwareleverancier voor technische ontwerpen, neemt Buzzsaw.com over dat is gespecialiseerd in online samenwerkings-applicaties.

Autodesk had al een belang van veertig procent in Buzzsaw, maar heeft nu ook de resterende zestig procent van de aandelen voor een bedrag van vijftien miljoen dollar gekocht.
De strategische relatie tussen Autodesk en Buzzsaw heeft in het verleden al geresulteerd in technieken en diensten die productiecapaciteit entools dusdanig samenbrengen dat er tijd en bouwkosten kunnen worden bespaard. De Buzzsaw ProjectPoint-aplicatie voor online samenwerking en de Plans & Specs apllicatie voor online afdrukbeheer, zijn inmiddels al geïntegreerd in de ontwerpsoftware AutoCad en Architectural Desktop van Autodesk.
Op dit moment maken 125 duizend professionals uit de bouwwereld gebruik van de online dienst van Buzzsaw.com voor in totaal 35 duizend projecten. Wereldwijd maken vier miljoen gebruikers uit diverse technische sectoren gebruik van de Autodesk-softweare.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/139640). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×