Managed hosting door True

Unisys voldoet aan financiële verwachtingen

 

Unisys heeft in het tweede kwartaal van het fiscale jaar 2001 een nettowinst behaald van 29,3 miljoen dollar.

Dat is exclusief een buitengewone last van 17,2 miljoen dollar vanwege de uitgifte van senior notes. De omzet groeide met 3 procent tot 1,46 miljard dollar,
"Binnen het huidige economische klimaat blijven we winstgevend", zegt Lawrence Weinbach, ceo van Unisys. "Omdat klanten in deze periode geplande it-projecten uitstelden en uitgaven terugbrachten, was er minder vraag naar onzehigh-end enterpise servers en systeemintegratie. Aan de andere kant zagen we een omzetgroei van onze netwerkservices enoutsourcing. Geografisch gezien was er vooral een verlaging in het aantal orders te zien in onze wereldwijde activiteiten."
Volgens Weinbach blijft Unisys ondanks het onzekere economische klimaat investeren in de strategische programma's die moeten bijdragen aan de toekomstige groei. "In ons services-aanbod blijven we ons richten op activiteiten met een hoge toegevoegde waarde. Hoewel de markt voor systeemintegratie en it-consulting zwak is, blijven weweb-enabled services en -oplossingen aanbieden in marktsegmenten waar de vraag zal toenemen als de economie aantrekt."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/139696). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×