Managed hosting door True

Wellicht reddende engel voor Excite at Home

 

Excite at Home, dat op de rand van de financiële afgrond balanceert, krijgt misschien geldelijke steun uit onverwachte hoek.

Volgens The Wall Street Journal zou een groep investeerders onder leiding van de stafchef van het Witte Huis, Mack McLarty, interesse hebben voor het wankele internetbedrijf. McLarty c.s. zou wellicht een meerderheids- danwel een minderheidsbelang in Excite willen nemen. Het nieuws leidde er meteen toe dat het aandeel Excite at Home een vreugdesprong maakte van 33 procent van 13 naar 52 dollarcent.
De isp annex internetportal verkeert op de rand van het bankroet en elk lichtpuntje zorgt voor hernieuwde hoop op overleven. Excite, dat gespecialiseerd is in breedband toegang tot internet, heeft tot vrijdag om de helft terug te betalen van een noodlening van 100 miljoen dollar, die het eerder dit jaar ontving van kredietverstrekker Promethean Asset Management. Volgens Promethean heeft Excite zich niet volledig gehouden aan de voorwaarden die aan de lening waren gekoppeld, hetgeen Excite bij hoog en bij laag ontkent.
Als Excite at Home het geëiste bedrag moet betalen en er geen nieuwe investeerders tegenover staan, dan is het internetbedrijf ten dode opgeschreven.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/140000). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×