Managed hosting door True

CSS meldt een stijgende nettowinst

 

Automatiseerder CSS heeft over de afgelopen zes maanden een 27 procent hogere nettowinst geboekt naar 10,5 miljoen euro.

CSS vormt daarmee een van de uitzonderingen binnen de kwakkelende IT-branche. De omzet nam met 24 procent toe naar 107,4 miljoen euro. Voor de rest van het jaar verwacht CSS dat de nettowinst verder zal stijgen rond de 15 procent, tenminste als de marktomstandigheden niet verder verslechteren. Het optimisme van CSS heeft volgens het bedrijf te maken met de toename van het aantal contracten met 'grootzakelijke klanten'. Verder profiteert CSS van opdrachten vanuit het midden- en kleinbedrijf, die verband houden met de invoering van de euro.
CSS is inmiddels op overnamepad gegaan en dit heeft geresulteerd in de geplande acquisitie van het Belgische Belcom, een telecomdienstverlener met tien medewerkers en een omzet van ongeveer 2 miljoen euro over 2000. Volgens CSS sluiten de activiteiten van Belcom goed aan bij de Belgische divisie van CSS. Belcom heeft niet alleen klanten in het mkb, maar ook in de grootzakelijke markt, zoals Johson & Johnson en Thalys International.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/140012). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×