SNT blijft bij eerdere omzetverwachting

Ict-dienstverlener SNT Group blijft bij de eerder uitgesproken verwachting dat het dit jaar een omzet van tussen 235 en 240 miljoen euro behaalt.

De winst zal in de buurt van 17 miljoen euro komen te liggen. Het bedrijf maakte dat gisteren bekend aan de vooravond van de buitengewone aandeelhoudersvergadering op 22 november. Op die vergadering wordt onder meer de officiële overdracht verwacht van de Franse customer contact centers van Atos Origin, waarover al eerder overeenstemming werd bereikt. SNT neemt ook de afdeling telecommerce over van KPN Telecom. Beide overnames worden betaald met de uitgifte van nieuwe aandelen SNT. De aandeelhouders moeten daaraan hun goedkeuring geven, evenals aan het benoemen van Cees van den Heijkant en Bernard Bourigeaud, respectievelijk directeur van KPN Telecommerce en ceo van Atos Origin, tot commissaris.
 
De komende jaren wil SNT de focus op omzetstijging verschuiven naar een focus op margeverbetering. Voor 2002 wordt een omzet verwacht van tenminste zeshonderd miljoen euro met een marge van 6 tot 7 procent. In 2003 streeft SNT Group naar een omzet van tenminste zevenhonderd miljoen euro met een marge van 7 tot 8 procent. Dit jaar bedraagt de marge naar verwachting 5 procent. SNT telt momenteel vijftienduizend medewerkers in 56 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en Frankrijk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-11-09T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.