Agresso is Microsoft Gold Certified Partner

Microsoft heeft Agresso benoemd tot Gold Certified Partner voor de kwaliteit van hun product (Business World) en de samenwerking in het kader van Biztalkserver.

De twee bedrijven werken samen aan de ontwikkeling en de implementatie van producten gebaseerd op Microsofts dotnet platform. Halvor Wallo, product director bij Agresso: "Deze certificering is belangrijk voor ons, het bevestigt de prestaties van onze producten. Op het punt van integratie met Biztalkserver is het voor onze klanten mogelijk om de B2B oplossingen van morgen, vandaag te gebruiken.
Het Microsoft Certified Partner Program is gelanceerd in 1992. Binnen dit programma heeft Microsoft een nieuwe gradatie van certificering gelanceerd, Microsoft Gold Certified Partner. Deze partners zijn verplicht om aan rigoureuze certificerings-eisen te voldoen. Zo moeten zij bewijzen dat zij expertise bezitten op een bepaald gebied. Deze bewijzen moeten geleverd worden op basis van realistische klant-ervaringen met het product. De certificering wordt uitgereikt in vijf verschillende categorieën. Agresso heeft de certificering ontvangen voor de Enterprise Systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-19T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.