Microsoft en InfoSpace maken interactieve TV

Microsoft en Infospace gaan de breedbanddiensten van Infospace te integreren in de interactieve TV-applicaties van het Microsoft platform.

De interactieve TV-applicatie (Itv) van Infospace, ontwikkeld voor een grootschalig financieel nieuwsnetwerk, biedt toegang tot een persoonlijk portfolio en andere interactieve functionaliteiten. "De ontwikkeling van kwalitatieve, interactieve content-programma's is een vereiste voor succes op deze markt", zegt David Witus, directeur content-programma's van de Microsoft TV platform groep.
Infospace participeert ook in het Microsoft TV Content Builder Initiatief (CBI) dat eerder deze week werd bekendgemaakt. Een aantal bedrijven dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van iTV krijgt via dit initiatief de mogelijkheid een Motorola DCT 5000+set-top terminal te gebruiken. Met dezeterminal kunnen de bedrijven hun applicaties en programma's verder ontwikkelen, testen en evalueren met behulp van declient softwarevan Microsoft TV.
CBI maakt samen met de nieuwste versie van de Content Developer Kit deel uit van het Microsoft TV Content Developers Program, dat het mogelijk moet maken geavanceerde TV-diensten voor TV-webcontent te cre�ren op het Microsoft TV platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-23T00:00:00.000Z Manuela Fun


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.