LCI levert voor miljoenen aan Belgisch leger

Kort na het binnenslepen van een order van de Belgische spoorwegen, heeft LCI Prodata Systems een miljoenenorder binnengehaald van de Belgische Strijdkrachten.

Européan Aeronautic Défense & Space Company (E.A.D.S., voorheen bekend als Aérospatiale-Matra) gaat LCI voor 4,3 miljoen euro hetCommand Control & Information System voor de operationele diensten van de Generale Staf te Evere (Brussel) leveren.
Het systeem, BEMILOPCIS,Belgium Military Operation Command & Information System, wordt gebruikt door de landmacht, luchtmacht, marine en medische dienst voor het sturen en ondersteunen van alle nationale en internationale operaties. Het project, dat levering van soft- en hardware, implementatie en opleiding omvat, zal naar verwachting voor het einde van dit jaar worden afgerond.
Voor dit project is een raamakkoord gesloten tussen LCI en E.A.D.S., de belangrijkste leverancier van militaire projecten en producten binnen Europa. Dit betreft onder andere de overdracht van technologie en kennis naar LCI Prodata Systems. Beide bedrijven zien het akkord als veelbelovend voor de toekomst.
LCI Prodata Systems in Zaventem is onderdeel van de LCI Technology Group. LCI Prodata Systems gaat regelmatig allianties aan met derden aan voor specifieke projecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-24T00:00:00.000Z Tonneke Vuurmans
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.