Search Software levert eenvoudige zoek- en

Search Software America heeft een 'no programming' Indentity Systems Solution (IDS)-pakket op de markt gebracht, dat sneller zou zijn dan de huidige versies.

Search Software America ontwikkelt software voor het zoeken en vergelijken van data. Het IDS-pakket biedt een 'open' technologie voor kleinschalige klanten. Een groot aantal Amerikaanse en Australische klanten van Search Software heeft de afgelopen maanden de betaversies van IDS getest.
Deze week kwam de definitieve versie beschikbaar. Met IDS heeft Search Software zijn kernproduct, deSSA-Name3 zoek- en vergelijk-algoritmen, gecombineerd met een serie nieuwe faciliteiten. Daaronder een extentie vanSSA-Name3 die omslachtige coderingsproducedures overbodig maakt.
De zogeheten zoek-en-vergelijkings technologie, waarmee gebruikers de gegevens van individuele personen kunnen vergelijken met persoonlijke data in diversedatabases, is door de ingewikkelde bestaande systemen vooralsnog alleen voorbehouden aan zeer grote gebruikers. Maar door de vereenvoudigingen in het nieuwe IDS, komen de systemen volgens Serach Software nu ook binnen handbereik van kleinere gebruikers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-24T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.