Stoelendans bij management Gateway

Zeven topmensen hebben Gateway verlaten nadat afgelopen maandag oprichter Ted Waitt de ceo-positie weer in heeft genomen.

Ted Waitt heeft het stuur weer overgenomen van Jeff Weitzen om het bedrijf weer op de rails te krijgen. "We moeten snel handelen en doen wat er nodig is om succes te boeken. Mijnmanagement style is heel anders dan die van Jeff. Ik heb een sneller, agressiever en meer ervaren team", aldus Waitt.
Tot de zeven topmensen behoren ook financieel directeur John Todd en senior vice president Gateway consumer Cliff Holtz. Todd is opgevolgd door Joe Burke. Burke vervulde hiervoor de functie van senior vice president global business development en senior vice president Latin America. Holtz' positie is opgevuld door Bart Brown. Waitt heeft verder Dave Russell toegevoegd aan het management in de functie van senior vice president, supply chain management.
Twee weken geleden maakte het bedrijf al bekend dat er ontslagen zouden vallen vanwege de tegenvallende winstcijfers van het bedrijf. Gisteren werd bekend gemaakt dat dit aantal is opgelopen tot 3.000 medewerkers, 600 meer dan het bedrijf in eerste instantie aankondigde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-31T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.