Compaq en CGEY vormen wereldwijde alliantie

Compaq Computer en Cap Gemini Ernst & Young (CGEY) gaan samenwerken. De consultingactiviteiten van CGEY worden gecombineerd met de diensten en IT-infrastructuur van Compaq.

Beide partners plukken de vruchten van de alliantie. Voor Compaq betekent het een enorme impuls voor de ambities die de onderneming heeft op het terrein van service en adviesdiensten en voor CGEY is het een forse vergroting van de internationale reikwijdte.
Volgens de bedrijven behoren crm (customer relationship management) ene-procurement tot de speerpunten van de alliantie. Verder maakten ze bekend dat ze het internet-procurementsysteem van Oracle al hebben geselecteerd als één van de strategische fundamenten van de wereldwijde diensten die de nieuwe alliantie gaat leveren. Dat systeem wordt gecombineerd met andere elementen uit Oracle's e-handelspakket. Volgens Jeff Lynn, vice-president van Compaq Global Services, draait zo'n 80 procent van de tachtigduizend door Compaq geïnstalleerde clusters al op de software-oplossingen van Oracle.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-02T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.