Nieuw partnerprogramma van Check Point

Check Point software lanceert een nieuw partnerprogramma onder de naam Certified Support Partner om zo meer ondersteuning te bieden aan haar klanten.

Blijkbaar kan ook internet beveiliger Check Point Software niet ontkomen aan de trend om meer richting te geven aan service en ondersteuning. Wereldwijd wordt het nieuwe Certified Support Partner (CSP)-programma gelanceerd. Partners voor het programma worden geselecteerd op basis van de service die ze bieden. De uiteindelijke doelstelling is dat klanten continu kunnen beschikken over de beste technische ondersteuning van gecertificeerde resellers en system integrators.
Deelnemers die mee willen doen aan het programma moeten een Certified Technical Assistance Center oprichten. De bemanning van dit CTAC zal dan bestaan uit Check Point Certified Security Engineers (CCSE's). Vanuit deze centra worden alle verzoeken binnen een afgesproken responsetijd afgehandeld. Als het echt moeilijk wordt, hebben de CSP's toegang tot het technische team van Check Point voor extra ondersteuning.
Check Point biedt meer informatie, waaronder een aanmeldingsformulier om in aanmerking te komen als Certified Support Partner, op:http://www.checkpoint.com/partners/csp.html

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-02-07T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.