KPNQwest Mega-CyberCentre opent deuren

KPNQwest heeft in Parijs haar tweede Mega-CyberCentre geopend. De opening past in het streven om voor het einde van dit jaar over 40 duizend vierkante meter hosting-capaciteit te beschikken.

Het Franse centrum is direct verbonden met het 20 duizend kilometer lange glasvezelnetwerk EuroRingstm. In totaal zijn er nu veertien CyberCentres operationeel. In juli 2000 opende KPNQwest haar eerste Mega-CyberCentre in München, terwijl op dit moment gebouwd wordt aan een derde Mega-CyberCentre in Londen.
Met de opening van het Mega-CyberCentre in Parijs ontstaan nieuwe mogelijkheden voor veilige hosting-omgevingen voor bedrijfskritische toepassingen en content. Door middel van onder meer 24-uursbewaking, CCTV, ID-cards en Palm Printbiometric scanning is het mogelijk om met hoge veiligheid zaken te doen via internet. Het monitoren vandata flow in en uit het CyberCentre en over EuroRingstm vindt plaats door middel vanround-the-clock hosting ennetwork operations centres.
Het glasvezelnetwerk EuroRingstm bereikt meer dan vijfhonderd POP's in dertien Europese landen. Het netwerk verbindt zo'n vijftig steden middelstier-one transit-free overeenkomsten met 243 netwerken in Europa en de VS. Het KPNQwest IP netwerk en de CyberCentres worden naadloos verbonden met het 40.800 kilometer lange IP netwerk en de CyberCentres van Qwest in de Verenigde Staten. Hierdoor ontstaat een wereldwijd bereik. "Ons Mega-CyberCentre is het meest geschikte antwoord op de zorgen van klanten over veiligheid, schaalbaarheid en interconnectie", aldus Eric Joulie, managing director van KPNQwest France.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-03-16T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.