Compaq en Oracle: geteste e-oplossingen

Compaq en Oracle gaan hun klanten vooraf geteste en geïntegreerde e-business infrastructuur-oplossingen leveren.

Door gebruik te maken van de service kunnen afnemers hun automatiseringskosten aanzienlijk verlagen. De pre-gefabriceerde configuraties komen voort uit het nieuwe E-Business Infrastructure (Ebi) initiatief van de PC-leverancier en de databasesoftware-onderneming. Ebi moet klanten helpen bij het implementeren, uitbreiden en onderhouden van hun complexe e-business-infrastructuren. Zowel grote, middelgrote als kleine zakelijke klanten kunnen zich een hoop ellende en geld besparen, als ze de vooraf geteste en geoptimaliseerde e-businessconfiguraties gebruiken, aldus Compaq en Oracle.
Volgens Michael Rocha, senior vice president Platform Technologies Division van Oracle, is de relatie met Compaq geïntensiveerd om gezamenlijk de volledige set van internetapplicaties die wordt geleverd via Orcale9i te kunnen garanderen. Daarbij gaat het onder meer om data management, portalen, draadloze toepassingen en opslagservices die geoptimaliseerd zijn voor Compaq-servers.
De geteste configuraties,tools en consulting-serves worden via een breed veld van platforms aangeboden, waaronder het E-business-platform, het Compaq Data Center Program en via de gezamenlijke service- en ondersteuningsafdelingen.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-03-22T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.