SNI komt voortaan bij de klanten thuis

Storage Networks Inc (SNI), aanbieder van opslagdiensten, houdt niet langer vast aan het concept dat het beheer van de opslag enkel in hun datacenters mogelijk is.

geeft de Amerikaanse opslagspecialist gehoor aan de wens van de markt. Die vraagt namelijk om de mogelijkheid om het beheer van zowel San (Storage Area Network) als Nas (Network-Attached Storage) in eigen huis te doen, op de eigen hardware. Onder de vlag van Stormanage worden producten geboden alsDatapacs, waarbij de primaire data van een bedrijf wordt opgeslagen op een SNI-opslag-POP (Point Of Presence),Netpacs voor Nas,Backpacs voor backup-systemen enSafepacs voor data-replicatie en bedrijfscontinuïteit.
SNI geeft toe dat het met dit concept afstapt van het ondernemingsplan zoals dat is samengesteld bij de oprichting van het bedrijf. Daarin werd immers uitgegaan van 'beheer op afstand'. De achterliggende motivatie was dat door de toenemende digitalisering van de maatschappij, de snelle technische ontwikkelingen en de steeds snellere en betere netwerken, het minder noodzakelijk is om al dergelijke activiteiten vanuit eigen huis te doen. SNI presenteerde als het ware het 'data-opslagbeheer van de toekomst'. Maar de klanten zijn kennelijk nog niet bereid om die stap nu al te zetten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-02T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.