Sun benoemt baas voor nieuwe netwerkdivisie

Sun Microsystems heeft John Shoemaker benoemd tot hoofd van de nieuwe netwerkdivisie, met daarin de System Products Group en de Network Service Provider Group.

executive vice president van de System Products Group, de grote leider over Suns gehele server-productlijn. De twee bedrijfsonderdelen onderscheiden zich vooral door hun doelgroep: deSystem Products Group verkoopt demidrange- enenterprise-servers van Sun aan 'gewone' bedrijven en de Network Service Provider Group richt zich op de markt van deservice providers en de telecombedrijven.
Waarschijnlijk is de beslissing om deze twee bedrijfsonderdelen samen te voegen een direct gevolg van het vertrek van John McFarlane alsexecutive vice president van de Network Service Provider Group, nu zo'n twee weken geleden. McFarlane gold in zijn divisie op veel terreinen als onvervangbaar, net als overigens Shoemaker in zijn productgroep. Sun heeft kennelijk besloten dat het beter is om nu de twee groepen samen te voegen, dan veel tijd en moeite te steken in het vinden van een geschikte opvolger voor McFarlane.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-02T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.