Baltimore gelauwerd voor hardwarebeveiliging

De e-beveiligingsonderneming Baltimore Technologie, heeft als eerste een wereldwijd erkende certificering ontvangen voor zijn hardwarebeveiliging.

De Itsec E3-certificering gaat naar Baltimore Sureware Keyper, het onderdeel van de Baltimore SureWare-lijn dat zich bezighoudt met de ontwikkeling en productie van de volgende generatie hardware beveilingsproducten. IBM Global services heeft na uitgebreide evaluatie de erkenning aan Baltimore toegekend, op basis van het Britse Itsec-programma. Dit programma staat onder de gezamenlijke supervisie van het ministerie van Handel en Industrie in Groot-Brittannië en de Communications Electronics Security Group (Cesg) en wordt door zowel industrie als overheid erkend als de hoogste standaard op het gebied vane-security voor commerciële producten.
"Deze erkenning komt voor rekening van een onafhankelijke derde partij, die hiermee aangeeft dat SureWare het hoogste niveau e-security biedt voor vertrouwelijke en waardevolle elektronische communicatie en transacties", aldus Ralph Shaw, director of business development, hardware, bij Baltimore Technologies.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-06T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.