Getronics geeft Griekse vestiging aan CPI

Getronics doet zijn Griekse vestiging Getronics Hellas over aan de Griekse ICT-dienstverlener CPI. De transactie is onderdeel van een overeenkomst waarbij CPI de partner wordt van Getronics in Griekenland. De Griekse vestiging van Getronics telt 42 werknemers en draait een omzet van 18,7 miljoen gulden.

De overeenkomst past volgens Getronics in zijn strategie om de directe activiteiten te concentreren in de twintig grootste ICT-markten. Dankzij de Service Partnership-overeenkomst met CPI en de integratie van de huidige Getronics-activiteiten met die van CPI, heeft Getronics nu betere mogelijkheden om haar internationale opdrachtgevers in Griekenland te ondersteunen, aldus het bedrijf.
De overeenkomst hangt nog op een aantal voorwaarden die de komende weken nader moeten worden uitgewerkt. Financiële details worden niet verstrekt.
CPI, gevestigd in Athene en daar aan de beurs genoteerd, houdt zich onder meer bezig met de beveiliging van digitale gegevens en mobiel zakendoen. Het bedrijf telt circa tachtig werknemers en realiseert een omzet van 44 miljoen gulden. CPI houdt zich bezig met de beveiliging van digitale gegevens, ICT-netwerken, mobiel zakendoen, digitaal drukwerk en digitale beeldverwerking.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-18T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.