Centra Software verwerft MindLever

Centra Sotware, wereldleider op het vlak van software en ASP-diensten voor live eLearning, heeft MindLever gekocht.

Dit eveneens Amerikaanse bedrijf maakt beheersystemen voor cursusinhoud (Learning Content). Centra wil de systemen van MindLever integreren in haar infrastructuur voor live eLearning. De financiële details worden vooralsnog niet bekendgemaakt.
"Uit de ervaringen van onze klanten blijkt dat de krachtigste en meest rendabele leerstrategieën live interactieve sessies combineren met toegang tot inhoud waarvan het tempo zelf te bepalen is en die heel specifiek gericht is op een taak, zoals vlotte opnames, simulaties en voorstellingen", aldus Leon Navickas, ceo van Centra.
Centra helpt bedrijven om programma's te ontwikkelen voor bijscholing in de eigen bedrijven via internet. De overname van MindLever maakt het beheer daarvan gemakkelijker.
Centra, opgericht in 1997, heeft wereldwijd meer dan 1,3 miljoen gebruikers en is daardoor wereldleider op het vlak van softwareinfrastructuur en ASP-diensten voor live eLearning en samenwerking tussen bedrijven. De web-producten en diensten worden in ruim vijfhonderd bedrijven wereldwijd gebruikt. Daaronder zijn onder meer Siemens en Procter & Gamble. Centra heeft verder samenwerkingsverbanden met onder meer Microsoft, PricewaterhouseCoopers, Deloitte Consulting, Cisco en Oracle. Naast de hoofdzetel in het technologiecentrum van Boston, heeft de onderneming ook kantoren in de rest van de VS, Europa en Azië.
 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-20T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.