HP levert financieringsoplossing MKB

Hewlett Packard heeft een lease-applicatie ontwikkeld, waarmee resellers hun klanten extra financieringsmogelijkheden en efficiency kunnen aanbieden.

Het product heet e-Finance en is bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf. Deze kostenbewuste bedrijven kunnen met e-Finance de verkoop- enbackoffice-kosten verlagen, omdat via de applicatie grote delen van deze processen kunnen worden geautomatiseerd.
Volgens HP kunnen resellers met e-Finance 'heel eenvoudig' online een lease-offerte op maat maken. Bovendien kunnen ze heel snel de kredietwaardigheid van een klant checken. Zodra er een akkoord is gegeven, kan de reseller het contract uitprinten en door de klant laten ondertekenen. Na levering en installatie stuurt de reseller de benodigde documenten op naar Hewlett Packard en krijgt hij binnen zeven dagen zijn geld op zijn bankrekening overgemaakt.
Volgens HP's Edward van der Jagt, die verantwoordelijk is voor MKB-leasing in Noord-Europa, neemt de vraag naar e-Finance snel toe. "Klanten willen een gemakkelijke en aantrekkelijke oplossing die weinig tijd en moeite kost. En resellers zijn continu op zoek naar extra diensten om zich van de concurrentie te onderscheiden en waarde toe te voegen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-04-20T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.