Dell en EDS samen in services

EDS en Dell gaan hun krachten bundelen in het aanbieden van professionele services. Volgens beide concerns kan de alliantie over de komende vijf jaren een omzet genereren van 500 miljoen dollar.

De overeenkomst houdt in dat Dell de verkoop van zijn computersystemen gaat bundelen met de services van EDS, waaronder desktop-ondersteuning, hardware-onderhoud en systeemmanagement. In ruil daarvoor gaat EDS het gebruik van Dell PowerEdge servers en desktop producten stimuleren en klanten die gebruikmaken van op Dell gebaseerde webhosting en desktop-management services ondersteunen. De beide bedrijven gaan bij klanten een maandelijks tarief in rekening brengen voor de combinatie van EDS-services en Dell-producten. Ook gaan beide partners aanvullende services leveren, zoals trainingen en consulting.
In tegenstelling tot kleinere internetservice-bedrijven die moeilijke tijden doormaken, kan het 'traditionele' EDS evenals rivaal IBM Global Services, rekenen op een constante stroom nieuwe service-opdrachten en -overeenkomsten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-05-15T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.