IBM en Lucent samen in producten en diensten

Lucent en IBM gaan samenwerken op het gebied van de levering van producten en diensten aan netwerkdienstverleners en bedrijven.

Dit hebben de beide concerns gisteren bekendgemaakt. IBM Global Services gaat onder de deal de complete productlijn van Lucent voor netwerkdienstverleners en bedrijven in haar aanbod opnemen. Daarbij gaat het om de data-, optische en draadloze producten en oplossingen van Lucent, waaronder voice-over-IP-oplossingen, waarmee klanten gesprekken kunnen voeren via het internet, optische netwerkoplossingen op basis van de Lucent OptiStar-technologie en oplossingen voor de distributie of levering van internet-content.
IBM zal op zijn beurt bijdragen bieden op het terrein van e-business, e-business-infrastructuur en business-managementoplossingen.
Lucent's director of Strategic Alliances zegt over de samenwerking: "IBM is een erkende speler op e-business-gebied en een sterke partner met wereldwijde aanwezigheid. Dit betekent dat ook onze aanwezigheid sterk wordt uitgebreid. Wij verwachten dat de omzet van beide bedrijven door de samenwerking de komende twee jaar met honderden miljoenen dollars kan toenemen."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-06-14T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.