Managed hosting door True

Nieuwe Server Studio JE van Informix en AGS

 

Informix Software, onlangs overgenomen door IBM, gaat samen met AGS een nieuwe versie van Server Studio JE op de markt brengen.

Studio JE is een nieuwe OS-platform-onafhankelijke Integrated Development en Management Environment (Idme). Volgens beide bedrijven gaat het nieuwe platform dienen als de gezamenlijke omgeving voor de integratie van huidige en toekomstige ontwikkelings-, uitvoerings- en managementtools. Dit zal gelden voor de gehele reeks van Informix-databaseproducten.
Het Amerikaanse Informix en AGS werken sinds 1999 samen bij de ontwikkeling van gezamenlijke tools. Afgelopen jaar intensiveerden beide bedrijven de samenwerking op ontwikkelingsgebied om zodoende interoperabiliteit te kunnen waarborgen tussen de databaseproducten van Informix en de database ontwikkelings- en managementtools van AGS. Informix gaat de kernversie van de Server Studio JE kosteloos onder zijn klanten verspreiden. AGS ontwikkelt op zijn beurt een reeks'add-in'-modules voor klanten die om een uitgebreidere functionaliteit vragen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/143064). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×