Onzekerheid over toekomst Letsbuyit.com

Het voortbestaan van het van oorsprong Zweedse internetbedrijf Letsbuyit.com is uiterst onzeker geworden. Het in financiële moeilijkheden verkerende internetbedrijf zit al enige tijd te springen om extra kapitaal.

De Britseleading investor Shmulik Stein International Investors is echter nog niet met de toegezegde dertig miljoen euro over de brug gekomen. Vandaag vergadert de raad van commissarissen van Letsbuyit over de toekomst van het bedrijf. Een faillissement wordt daarbij niet uitgesloten.
Begin dit jaar verkeerde Letsbuyit ook al in een penibele situatie. Maar de surséance werd toen opgeheven, nadat een groep investeerders toezegde 53 miljoen euro in het bedrijf te willen steken. Belangrijkste investeerder van deze groep was Shmulik Stein, dat inmiddels dus weigert met zijn beloofde dertig miljoen euro over de brug te komen. Mocht Letsbuyit er niet in slagen om de Britse investeerder op andere gedachten te brengen, dan ziet het er somber uit voor het internetbedrijf. In ieder geval zullen andere investeerders op dat moment snel overtuigd moeten worden om extra geld in Letsbuyit te steken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-02T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.