Want2Manage vormt zich om tot ict-marktplaats

Want2Manage herdoopt zichzelf tot marQit en biedt daarmee een marktplaats voor ict. De site wil vraag en aanbod van ict-oplossingen tot elkaar brengen en mikt daarmee op ict-beslissers.

Want2Manage omvatte al ict-hulpsites als Independenttool, SourcingCenter en WishUmobile. Het trekt deze initiatieven nu breder, en biedt ook praktijkcases, oriëntatietesten en selectietrajecten om te komen tot shortlists van ict-aanbieders.

"We hebben alles in huis om de vraagkant te helpen een goede keuze te maken uit het continu groeiende aanbod", zegt marQit-directeur Roderick Wijsmuller. De voormalig uitgever van Computable zegt het leven van ict-beslissers makkelijker te maken en daarmee meerwaarde te bieden aan de ict-leveranciers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Interessant bericht. Ik ken de personen die met Want2Manage en de gerelateerde initiatieven, zoals Independent tool en WishUmobile, zijn begonnen. Bart Kolau en Eelco Veltenaar zijn ooit begonnen met Labora Service Management en hebben verschillende initiatieven succesvol in de markt gezet. Zelfs toen het slecht ging in de markt wisten ze tegen de stroom in te groeien. Ik kan niet achterhalen of Bart en Eelco ook achter marQit zitten maar gezien de herkenbare content van de sites verwacht ik het wel. Goed om te zien dat de verschillende initiatieven en sites qua vorm- en naamgeving één geheel vormen. Eerder stonden de initiatieven mijns inziens vrij los van elkaar in de markt.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-04-26T12:59:00.000Z Jasper Bakker
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.