SyVox breidt uit met kantoor in Frankrijk

SyVox, een van de belangrijkste producenten van spraaktoepassingen voor de industriële markt, heeft een Franse zetel geopend in Les Mureaux nabij Parijs.

Met de opening komt de onderneming tegemoet aan de snel groeiende vraag naar spraaktoepassingen in de Franse logistieke markt. Onder de nieuwe klanten bevindt zich ook FM Logistic dat onlangs besloot SpeechNet Logistics, de spraaktoepassing van SyVox, te installeren in zijn distributiecentra.
Volgens SyVox is Frankrijk een van de voorlopers in Europa op het vlak van de integratie van spraaktoepassingen. De spraaktoepassing vereenvoudigt in grote mate het werk van deorderpickers in logistieke centra. Dankzij de gordelterminals die met een headset en microfoon uitgerust zijn, hebben zij hun handen en ogen vrij waardoor ze zich beter op het verzamelen van de orders kunnen concentreren.
SyVox is wereldwijd leider op het gebied van industriële software op basis van spraakherkenning. De onderneming heeft haar hoofdzetel in Boulder, Colorado en de Europese hoofdzetel is gevestigd in Brugge, België.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-10T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.