Managed hosting door True

AOL verlaagt prijs Mobile Communicator

 

America Online gaat de prijs van zijn Mobile Communicator drastisch verlagen. Bedoeld om de tegenvallende verkoop van het e-mail-apparaatje stimuleren.

America Online begon november vorig jaar de Mobile Communicator aan te bieden aan zijn 30 miljoen abonnees tegen een vaste prijs van 329,95 dollars en een maandelijks tarief van 19,95 dollar. Maar het apparaatje, waarmee gebruikers e-mail en instant messages kunnen ontvangen en verzenden, vindt tot dusverre weinig aftrek. Volgens kenners is het apparaatje te duur en te onhandig in gebruik.
America Online heeft nu besloten de vaste prijs terug te schroeven naar 99,95 dollar en het maandelijkse tarief te verhogen naar 29,95 dollar. Bovendien wordt de software van de Mobile Communicator om er makkelijker mee te kunnen navigeren er sneller e-mails mee te kunnen oproepen. America Online beschouwt de verkoop vangadgets, zoals de Mobile Communicator, als een belangrijke aanvullende bron van inkomsten, naast zijn bestaande isp-activiteiten.
Ook Earthlink, de derde isp in de VS na America Online en MSN, heeft onlangs een e-mailpager gelanceerd. Dit mobiele apparaatje van Motorola wordt voor een vaste prijs van 124,95 dollar en een maandelijks tarief van 24,95 dollar aan de abonnees aangeboden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/143556). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×