AOL verlaagt prijs Mobile Communicator

America Online gaat de prijs van zijn Mobile Communicator drastisch verlagen. Bedoeld om de tegenvallende verkoop van het e-mail-apparaatje stimuleren.

America Online begon november vorig jaar de Mobile Communicator aan te bieden aan zijn 30 miljoen abonnees tegen een vaste prijs van 329,95 dollars en een maandelijks tarief van 19,95 dollar. Maar het apparaatje, waarmee gebruikers e-mail en instant messages kunnen ontvangen en verzenden, vindt tot dusverre weinig aftrek. Volgens kenners is het apparaatje te duur en te onhandig in gebruik.
America Online heeft nu besloten de vaste prijs terug te schroeven naar 99,95 dollar en het maandelijkse tarief te verhogen naar 29,95 dollar. Bovendien wordt de software van de Mobile Communicator om er makkelijker mee te kunnen navigeren er sneller e-mails mee te kunnen oproepen. America Online beschouwt de verkoop vangadgets, zoals de Mobile Communicator, als een belangrijke aanvullende bron van inkomsten, naast zijn bestaande isp-activiteiten.
Ook Earthlink, de derde isp in de VS na America Online en MSN, heeft onlangs een e-mailpager gelanceerd. Dit mobiele apparaatje van Motorola wordt voor een vaste prijs van 124,95 dollar en een maandelijks tarief van 24,95 dollar aan de abonnees aangeboden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-08-15T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.