Managed hosting door True

Twijfel over voorbestaan Excite at Home

 

De notering van Amerikaanse aanbieder van internetbreedband via de kabel, Excite At Home, wordt mogelijk geschrapt van de Amerikaanse technologiebeurs Nasdaq.

Excite at Home heeft in een rapport aan de Amerikaanse beurswaakhond SEC aangegeven dat het geen zekerheid kan geven over het aantrekken van extra geld om te kunnen overleven als zelfstandige onderneming.
Amper twee maanden geleden wist Excite at Home nog 180 miljoen dollar op te halen van onder andere AT&T, dat een controlerend belang in Excite heeft. Excite at Home is inmiddels op de Nasdaq onder de 1 dollar per aandeel beland, het absolute minimum voor een notering. Mocht de koers nog enige tijd rond dit niveau blijven schommelen, dat wordt de notering van Excite at Home onherroepelijk van de Nasdaq gehaald.
Een jaar geleden nog werd Excite at Home geroemd als sterke breedbandspeler en een bedrijf dat een vliegende start had gemaakt in het combineren van hoge snelheid internettoegnag en webcontent. Excite werd dan ook beschouwd als een veelbelovend initiatief van AT&T en door andere bedrijven, zoals AOL Time Warner of isp's zoals EarthLink, gezien als een geduchte concurrent.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/143660). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×