Bruno d'Avanzo nieuwe topman Storm

De pan-Europese optical service provider Storm Telecommunications heeft Bruno d'Avanzo benoemd tot nieuwe bestuursvoorzitter.

d'Avanzo wordt voorzitter van zowel Storm Telecommunications als de moedermaatschappij Storm Investments. Steve Carroll, de vorige bestuursvoorzitter van Storm, blijft aan als niet-uitvoerend voorzitter van de Raad van Bestuur.
Bruno d'Avanzo was eerder CEO en bestuursvoorzitter van Hostmark. In deze functie was hij medeverantwoordelijk voor de oprichting en ontwikkeling van de strategie omtrent de Europese rollout van internetdatacenters. Worldport Communications nam in april 2001 Hostmark over. Voordat d'Avanzo bij Hostmark in dienst kwam, was hij vice-president van GTS. Hij speelde een grote rol in de eerste aandelenuitgifte in 1998. Daarnaast was d'Avanzo verantwoordelijk voor internationale teams bij Intelsat, Digital en Olivetti.
Het optische netwerk van Storm is inmiddels beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Nederland. Uitbreiding van het netwerk, onder andere in andere Europese landen en de Verenigde Staten, staat gepland voor dit jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-12T00:00:00.000Z Sjaak Smakman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.