Storagetek-producten Avalon-gecertificeerd

Avalon, onderdeel van EMC, heeft de geautomatiseerde tapelibraries en drives van Storagetek gecertificeerd voor gebruik van haar vlaggenschip AAM-tape.

De certificering is bedoeld voor tapeproducten die zijn te integreren in een architectuur die is gebaseerd op Avalons AAM-technologie (Avalon Archive Manager). Die technologie vindt met name onder audiovisuele ondernemingen - vooral televisiestations en videoproductiebedrijven - gretig aftrek. Door de AAM-technologie kunnen de gebruikers beschikken over flexibele, intelligente controle van onder meer programmamateriaal, nieuwsitems en commercials. De AAM overbrugt in wezen de kloof tussen op disk gebaseerde opslag en tapelibraries en biedt een oplossing voor connectiviteit en mediabeheer van video- en andere digitale media-applicaties.
Aangespoord door de certificering heeft Storagetek een proces ontwikkeld voor de eenvoudige integratie van AAM-tape van Avalon en de tape-automationproducten die Storagetek levert binnen de audiovisuele markt. De audiovisuele markt ontwikkelt zich momenteel met hoge snelheid tot een digitale markt. Dankzij de certificering wordt volgens Storagetek de ervaring van het bedrijf op het terrein van opslag van digitale informatie gecombineerd met het gedistribueerd dataopslagbeheer van Avalon. Hierdoor zouden audiovisuele en mediaklanten voortaan beschikken over een architectuur voor het beheer van vrijwel ongelimiteerde hoeveelheden video, audio en digitale media.
De 9840 en 9940 tapedrives en de L700 en L180 tapelibraries van Storagetek zijn voor AAM-tape gecertificeerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-20T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.