EDS haalt Webcapture van Tower binnen

Dankzij een strategisch partnerschap kan e-handelsdienstenaanbieder EDS zijn klanten voortaan de Webcapture-software van Tower Technologies bieden.

De twee ondernemingen tekenen vandaag een samenwerkingsovereenkomst die erin voorziet dat EDS voortaan de Webcapture- en IDM-software van Tower gaat verkopen. Verder gaan de twee bedrijven samen schaalbare internetoplossingen ontwikkelen voor service-intensieve en procesgerichte ondernemingen. De gezamenlijke activiteiten zijn vooral gericht op bedrijven in de bank-, verzekerings- en overheidssectoren.
Webcapture is software voor het integraal opnemen en reproduceren van alle pagina's van een websessie die betrekking hebben op een bepaalde e-handelstransactie, inclusief de relevante context. Het systeem verzamelt alle actieve webpagina's en levert zo een compleet logboek van transacties: eenaudit trail, geschikt voor juridische validatie, klantenservice en niet te vergeten voor het uitsluiten van discussies achteraf over al dan niet correct bestelde of geleverde producten en diensten.
Het andere softwarepakket dat deel uitmaakt van het partnerschap, IDM, is een door Tower Technology ontwikkelde toepassing voor de verwerking van grote hoeveelheden documenten encontent.
EDS is één van de leiders in de wereldwijde markt van e-handelsdiensten. De onderneming levert diensten aan meer dan negenduizend bedrijven en overheidsinstellingen in 55 landen. EDS is met name actief op het gebied van managementconsulting, e-handel en management van bedrijfsprocessen, -systemen en -technologie. De overeenkomst zal deel uit gaan maken van hetGlobal Partner Solutions Program van EDS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-09-24T00:00:00.000Z Jeroen Bezem
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.