Managed hosting door True

Viador verfrist de top van het bedrijf

 

Viador, de Amerikaanse leverancier van internetportalen voor bedrijfstoepassingen, heeft het management van de onderneming drastisch veranderd.

chief executive officer. Stan Wang, één van de grondleggers van de onderneming die onlangs al op het oude nest terugkeerde als president, zal Dick Warmington in die ceo-functie opvolgen. Warmington blijft wel lid van de raad van bestuur. Verder werd het aftreden bekend gemaakt vanchief financial officer Alice Pilch en is een nieuwe functie gecreëerd voor Kin Lui, voorheen hoofd van het bedrijfsonderdeel Professional Services & Training. Hij wordt nu vice-president Engineering & Services. In die rol overziet hij alle software-projecten van de onderneming.
De veranderingen in de top van het bedrijf staan natuurlijk niet op zich. Viador zet momenteel alle zeilen bij om in het vierde kwartaal van dit jaar eindelijk weer winstgevend te zijn. De onderneming loopt het reële gevaar om uitgesloten te worden van de Nasdaq, als er niet op korte termijn verbetering komt.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/144124). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×