Managed hosting door True

Apple komt met belangrijke upgrade OS X

 

Apple onthult vandaag de lang verwachte versie 10.1 van zijn nieuwe besturingssysteem OS X. Deze upgrade wordt door veel analisten, Macgebruikers en software-ontwikkelaars beschouwd als de belangrijkste OS X-upgrade die Apple dit jaar zal presenteren.

Versie 10.1 is waarschijnlijk vanaf komend weekeinde bij de Apple-dealers te verkrijgen. Gebruikers die OS X - versies 10.0 tot 10.04 - al hebben geïnstalleerd, kunnen de upgrade gratis krijgen.
Inmiddels lijkt het OS X-besturingssysteem steeds meer aan te slaan in de markt. Deze week presenteerde Adobe de OS X-versie van zijn layoutprogramma Indesign en meldde dat ook Adobe Illustrator snel voor OS X beschikbaar zal komen. Een OS X-versie van Photoshop komt waarschijnlijk ergens in 2002 op de markt.
Ook Microsoft is druk bezig met de ontwikkeling van OS X-software. Het bedrijf legt momenteel de laatste hand aan een tweede - en waarschijnlijk laatste - testversie van Office X voor Mac, die in november moet worden verspreid. En vanaf vandaag is op de Microsoft-website een gratis betaversie te downloaden van Word X. Deze zogeheten 'Word X Test Drive' draait alleen op Mac OS X 10.1, dus Mac-gebruikers moeten eerst de nieuwe upgrade installeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/144144). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×