John Chambers: Cisco ligt op koers

Volgens topman John Chambers ligt Cisco op koers als het gaat om de resultaten over het eerste kwartaal dat op 27 oktober eindigt.

Chambers verklaarde tijdens een aandeelhoudersbijeenkomst in New York, dat hij zich 'zeer gerust' voelde over de verwachtingen van de analisten op Wall Street en dat de verkopen van van zijn concern slechts een tijdelijke deuk hebben opgelopen door de aanslagen van 11 september. Analisten gaan ervan uit dat het bedrijf over het eerste kwartaal een omzet zal behalen van 4,16 miljard dollar. Door de vertrouwenwekkende opmerkingen van Chambers, steeg het aandeel Cisco met 22 procent.
Toch is nog lang niet zeker of Chambers' boodschap een langdurige houdbaarheidsdatum bevat. Volgens de Cisco-topman zijn de klanten aanzienlijk meer op hun hoede dan in het verleden. Hij weigerde dan ook om vooruit te kijken naar het tweede kwartaal. "Niemand weet nog hoe het de economie volgend jaar zal vergaan." Chambers verklaarde dat Cisco doorgaat met het overnemen van bedrijven die zijn concern toegang geven tot nieuwe markten en ontbrekende activiteiten. Maar het bedrijf zoekt het daarbij met name in kleine, makkelijk te integreren bedrijven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-10-04T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.