Centura onder vlag Gupta Technologies

Centura Software gaat verder onder de naam Gupta Technologies LCC. Gupta wordt beheerd door Platinium Equity dat gespecialiseerd is in het aansturen van bedrijfskritische technologiebedrijven.

Centura, en nu dus Gupta, is onder meer aanbieder van high end 4GL-ontwikkelingstools en pc-databases. Eerder dit jaar kondigde Gupta Technologies al aan zich opnieuw te gaan richten op kerntechnologieën zoals embedded databases en ontwikkeloplossingen. Gupta is wereldwijd actief in financiële instellingen, de gezondheidszorg, de retail en andere sectoren met meer dan vijftigduizend licenties en meer dan 1 miljoen gebruikers. Tot de klantenkring behoren onder meer bedrijven als Deloitte & Touch en Symbol Technologies.
In de nieuwe Gupta-constructie van Centura, wordt het managementteam uitgebreid met drie leden. De nieuwe vice president American Sales wordt David Bucknam. Dietmar Schnabel wordt managing director Europe, Middle East en Africa (Emea) en Chuck Stevenson de nieuwe vice president Engineering. Ernst Gemassmer blijft ook onder de nieuwe vlag van Gupta Technologies de ceo en Tom Seaman blijft vice president Marketing.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-10-15T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.