Handspring en Infowave bundelen krachten

Handheldproducent Handspring en Infowave, leverancier van draadloze zakelijke software, slaan de handen ineen op het gebied van marketing en verkoop.

De deal houdt in dat zakelijke klanten toegang krijgen tot een combinatie van twee services: de berichten- en applicatiesoftware van Infowave en Handsprings nieuwe Treo, een gecombineerde mobiele telefoon enhandheldorganizerdie begin volgend jaar beschikbaar komt.
 
De nieuwe alliantie met Infowave markeert Handspring's inspanningen om via diverse samenwerkingsverbanden met derden voet aan de grond te krijgen in de zakelijke markt. De afgelopen paar maanden heeft Handspring soortgelijke allianties gesloten met Visto Corporation, leverancier van draadloze producten, en Extended Systems.
 
Financieel staat Handspring er nog niet echt goed voor. Over het vierde kwartaal van het boekjaar 2000/2001 leed de onderneming meer dan drie keer zoveel verlies als over dezelfde periode vorig jaar. Dat kwam vooral door de terugval in de vraag naar handhelds en de aanhoudende prijzenoorlog in de sector. Handspring noteerde een nettoverlies van 77,2 miljoen dollar, vergeleken met 19,5 miljoen dollar een jaar eerder.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-12-06T00:00:00.000Z Marten Dijkstra
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.