Libertel-Vodafone koopt hoofdkantoor Tulip

Libertel-Vodafone sluit het huidige kantoor in Amersfoort en verhuist naar het hoofdkantoor van Tulip in Den Bosch.

Het gaat om een verhuizing van ongeveer 90 medewerkers. De uiterst gunstige ligging van Den Bosch ten opzichte zowel de Randstad als de Libertel-Vodafone-vestiging in Maastricht heeft volgens het bedrijf de doorslag gegeven.
In eerste instantie lag het in de bedoeling om zelf een kantoor te bouwen op het bedrijventerrein de Herven aan de A2. Het moeizaam draaiende Tulip gaat echter weg uit het zeer prominent aan de A2 gelegen kantoor en de van origine Britse telecomaanbieder van zag zijn kans schoon. Libertel-Vodafone huurde al de derde, vierde en vijfde verdieping in het pand en neemt na vertrek van Tulip het gehele pand in gebruik.
Libertel-Vodafone maakt deel uit van de Vodafone Group, het grootste telecommunicatiebedrijf voor mobiele telefonie ter wereld. De Vodafone Group heeft wereldwijd meer dan 78 miljoen klanten in 25 landen. Sinds 15 juni 1999 is Libertel genoteerd aan de Euronext.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-19T00:00:00.000Z Tonneke Vuurmans
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.