3Com lanceert gratis netwerkadvies voor MKB

3Com introduceert e-audit, gratis netwerkadvies voor kleine en middelgrote bedrijven waar tegelijkertijd leads mee worden gegenereerd.

Met e-audit wil 3Com samen met resellers de markt bewerken. De online webtool is bedoeld voor leidinggevenden in een bedrijf die niet over eigen it-personeel beschikken. Via twee fasen wordt door 3Com een rapport opgesteld die het bedrijf dan online kan raadplegen. De eerste fase bestaat uit het beantwoorden van een aantal vragen. Deze vragen gaan over de aard en de automatiseringsgraad van het bedrijf. Ook wordt er gevraagd of het bedrijf zijn reseller wil noemen. Indien het bedrijf nog niet beschikt over een vaste reseller, wordt er één in het rapport vermeldt, op basis van postcodegegevens.
In de tweede fase van e-audit wordt door 3Com een rapport opgesteld en deze wordt wederom online beschikbaar gesteld. Het rapport bevat specifieke aanbevelingen, waarmee het bedrijf zich succesvoller kan bewegen in de digitale economie, zo claimt 3Com. Uiteindelijke bedoeling is dat de geregistreerde 3Com resellers dit rapport bespreken met de klant en hierop een offerte baseren.
Alain Struyf, marketing manager Benelux bij 3Com: "E-audit is een onderdeel van ons partnerprogramma en hiermee willen wij onze officieel geregistreerde resellers van leads voorzien. Het bestand van resellers wordt geraadpleegd op sector of op regio. Indien de klant geen vaste reseller aangeeft op het vragenformulier, wordt er één vermeldt op het rapport zelf. Het bestand bestaat nu uit een startselectie, deze geeft Nederland dekking. Uiteindelijk is het de bedoeling om alle 3Com resellers in het bestand te krijgen. 3Com wil hiermee bedrijven laten zien wat er mogelijk is. De onafhankelijkheid wordt gewaarborgd omdat de klant te allen tijde zelf de keuze van de producten kan maken. Uiteraard doen wij, indien van toepassing, wel aanbevelingen voor producten van 3Com, maar de klant is absoluut niet verplicht om hier voor te kiezen."
De e-audit service is beschikbaar voor bedrijven met minimaal vijf tot 125 pc's en kan gevonden worden ophttp://www.3com.nl/e_audit.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2001-01-19T00:00:00.000Z Tania Veldkamp
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.